BEOGRAD: Objavljen javni poziv za rekonstrukciju šina u Ulici vojvode Stepe

BEOGRAD: Objavljen javni poziv za rekonstrukciju šina u Ulici vojvode Stepe

Beograd -
Grad je postavio nekoliko uslova potencijalnim ponuđačima, između ostalog da im je godišnji prihod u poslednje tri godine najmanje 18 miliona evra, a uz ponudu mora da bude priložena tenderska garancija od 57 miliona dinara. Predtenderski sastanak biće održan 15. jula

BEOGRAD - Grad Beograd objavio je juče poziv za dostavljanja ponuda za radove na rekonstrukciji tramvajskih šina u Ulici vojvode Stepe kojima će biti obuhvaćena rekonstrukcija tramvajske pruge, kolovoza i trotoara u delu do okretnice tramvaja na Banjici.

Radiće se i na odvodnjavanju tramvajske baštice, kolovoza i trotoara, a biće obuhvaćena i tramvajska kontaktna mreža, saobraćajna oprema i signalizacija, osvetljenje, elektroenergetska infastruktura, kao i izmeštanje i zaštita postojećih komunalnih instalacija.

Planirani početak radova je u drugoj polovini godine, a rok za završetak je godinu dana. Radovi će se odvijati po deonicama čime će biti omogućeno funkcionisanje bočnih pravaca. Za vreme izvođenja radova tramvajske linije se privremeno ukidaju, a umesto njih će saobraćati autobuska linija Bulevarom oslobođenja, Crnotravskom i Paunovom do okretnice Banjica 2, kaže Dragan Ivanović iz Agencije za investicije.

Grad je postavio nekoliko uslova potencijalnim ponuđačima, između ostalog da im je godišnji prihod u poslednje tri godine najmanje 18 miliona evra, a uz ponudu mora da bude priložena tenderska garancija od 57 miliona dinara. Predtenderski sastanak biće održan 15. jula.

Vrednost projekta je 22 miliona evra, a alnirano je da se upotrebi deo sredstava iz kredita EBRD-a i iz donacije EU.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track