RADOVI NA MREŽI: U ponedeljak deo Palilule bez vode!

RADOVI NA MREŽI: U ponedeljak deo Palilule bez vode!

Beograd -
Bez vode će ostati potrošači u ulicama 27. marta (neparna strana), Đušinoj, Kneza Danila, Dalmatinskoj, Takovskoj, Ilije Garašanina, Majora Ilića, Dr Dragoslava Popovića, Stanoja Glavaša i okolne ulice

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u ponedeljak, 8. jula, od 9 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama 27. marta (neparna strana), Đušinoj, Kneza Danila (između Starine Novaka i Dalmatinske), Dalmatinskoj (između Đušine i Takovske), Takovskoj (između Ilije Garašanina i Dalmatinske), Ilije Garašanina (između Majora Ilića i Takovske), Majora Ilića, Dr Dragoslava Popovića, Stanoja Glavaša i okolne ulice. Za najnužnije potrebe obezbeđene su autocisterne s pitkom vodom.

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru ovog javnog komunalnog preduzeća na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs .

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track