DELILI MUŠKATLE: Leteći baštovani ulepšali Terazije!

DELILI MUŠKATLE: Leteći baštovani ulepšali Terazije!

Beograd -
Dobar dan komšija! Može jedna muškatla? Građani su spontanim aplauzom pozdravili alpiniste, koji su njihove prozore i terase pretvarali u cvetne oaze

BEOGRAD - Prolaznici su u sredu u popodnevnim časovima u centru Beograda, na Terazijama, uživali u atraktivnom prizoru ozelenjavanja balkona šestospratnice na broju 25, uz pomoć alpinista.

Grupa "letećih baštovana" izvela je "desant" na prazne balkonske žardinjere i u kratkom roku ih pretvorila u cvetnu oazu kojoj će se ubuduće diviti Beograđani i njihovi gosti.Dobar dan komšija! Može jedna muškatla? Građani su spontanim aplauzom pozdravili alpiniste, a zauzvrat su dobili kesice sa semenjem biljaka uz poziv da se lično uključe u akciju.

"Ova leteća baštovanska akcija naš je doprinos razbijanju sivila beogradskih fasada, sa željom da sugrađane 'ekomotivišemo', da svoje balkone ulepšaju saksijama sa cvećem i drugim zelenilom. Zamislite kako bi lepo bilo da kad god pogledamo uvis pozdravimo bar jedan cvet. Dovoljno je da svako od nas uloži malo truda da Beograd bude zdraviji i lepši", izjavio je jedan od letećih baštovana.

Balkoni su lepši kada ih krasi cveće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track