NASILJE: Povređena kontrolorka, napadač uhapšen!
Foto: Dado Djilas

Incident na liniji Ada 3

NASILJE: Povređena kontrolorka, napadač uhapšen!

Beograd -
Putnik bez karte je najpre kontrolorki R.S. razbio aparat za proveru ispravnosti kartica, a potom joj i zavrnuo ruku zbog čega je završila u Urgentnom centru

BEOGRAD - Nepoznati muškarac fizički je danas u 13.15 sati napao kontrolorku u javnom prevozu u autobusu na liniji "Ada 3" u blizini stajališta "Plavi most", posle čega ga je privela policija.

Putnik bez karte je najpre kontrolorki R.S. razbio aparat za proveru ispravnosti kartica, a potom joj i zavrnuo ruku.

Muškarac je prevoz koristio bez vozne isprave, zbog čega ga je kontrolorka zamolila da napusti vozilo na sledećoj stanici. Putnik je istrgao kontrolorki aparat, razbio ga, a potom je povredio, zavrnuvši joj ruku.

Brzom reakcijom putnika koji su se u trenutku incidenta našli u autobusu na liniji "Ada 3", i vozača, navodi se dalje u saopštenju, muškarac je sprečen da nanese ozbiljnije povrede kontrolorki i zadržan je do dolaska policije, koja je odreagovala u veoma kratkom roku i privela napadača.

R.S. je prevezena u Urgentni centar na lekarski pregled i oseća se dobro.

"Bus plus" podseća da je od početka godine zabeleženo više od deset napada na kontrolorke u javnom prevozu i oštro osudio ovakvo ponašanje nesavesnih građana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track