Linije 40 i 41 skraćene, izmene na linijama 78, 47 i 48
Foto: Aleksandar Jovanovic

Saobraćaj u Beogradu

Linije 40 i 41 skraćene, izmene na linijama 78, 47 i 48

Beograd -
Zbog početka radova u Crnotravskoj ulici, vozila linijama 40 i 41 saobraćaće skraćenom trasom do stare okretnice a na delu od stare okretnice do nove okretnice saobraćaju autobusi s oznakom 41 A

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 2, 5 i 10 saobraćaju redovnim trasama, vozila na linijama 40 i 41 voze skraćenim trasama, a vozila na linijama 78, 47 i 48 saobraćaju izmenjenim trasama, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Dušan Obradović.

Završeni su radovi u Ulici Cara Dušana, pa vozila na linijama 2, 5 i 10 saobraćaju redovnim trasama, rekao je Obradović.

Zbog početka radova u Crnotravskoj ulici, vozila linijama 40 i 41 saobraćaju skraćenom trasom do stare okretnice. Na delu od stare okretnice do nove okretnice saobraćaju autobusi s oznakom 41 A.

Vozila na liniji 78 saobraćaju izmenjenom trasom ulicama Crnotravska - Borska - Baštovanska - Paunova - Banjica 2. Vozila na linijama 47 i 48 saobraćaju u oba smera ulicama Bulevar Oslobođenja - Baštovanska - Borska i dalje redovnom trasom, rekao je Obradović i dodao da će se radovi obaviti na delu Bulevara oslobođenja do Borske i da će radovi trajati do 4. avgusta.

Obradović je rekao da još nije puštena u saobraćaj silazna rampa novog mosta na Adi Ciganliji u Ulici Jurija Gagarina, pa vozila na linijama 85 i 94 saobraćaju i dalje izmenjenom trasom kao što su saobraćala tokom proteklog vikenda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track