DEMANTUJE ĐILASA: Videla kako obezbeđenje tuče malu Tamaru

U laži su kratke noge

DEMANTUJE ĐILASA: Videla kako obezbeđenje tuče malu Tamaru

Beograd -
Ona je svojom pričom i svedočenjem u potpunosti demantovala Đilasovo saopštenje, ističući da je videla i zapamtila čoveka u civilu koji je povredio devojčicu

BEOGRAD - Incident koji je potresao beogradsku javnost, kada je tokom protesta stanovnika Resnika, obezbeđenje Skupštine grada slomilo nos desetogodišnjoj devojčici još nije dobio epilog.

Gradonačelnik je pokušao da"sredi" stvar saopštenjem da tako nešto nisu mogli da urade njegovi ljudi, te da se devojčica sama povredila...Međutim novinarka Kurira je došla do svedočenja žene koja je bila na mestu protesta tik uz malu Tamaru, kada se incident desio.

Naravno, ona je svojom pričom i svedočenjem u potpunosti demantovala Đilasovo saopštenje, ističući da je videla i zapamtila čoveka u civilu koji je povredio malu Tamaru.

Ko je udario Tamaru, Đilas kaže da se sama povredila?- Ma kakvi. To nije tačno. Obezbeđenje u civilu je povredilo...njegovi...50 ljudi je videlo- ističe uzbuđeno baka i nastavlja - Ja sam postavila nogu na vrata i onda sam videla da je Tamara krvava, tačno znam koji je ...kad sam videla da je dete povređeno spustila sam se dole....Ona je drhtala duša me je zabolela-ispričala je između ostalog baka koja je sa ostalim stanovnicima Resnika protestovala pred Skupštinom grada Beograda.

Šta je još rekla pogledajte na snimku, kojeg je u razgovoru za Kurir napravila naša novinarka.

http://www.youtube.com/watch?v=19JAima6XhI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track