RADOVI: Promenjen režim saobraćaja u Beogradskoj ulici

Popravka tramvajskog koloseka

RADOVI: Promenjen režim saobraćaja u Beogradskoj ulici

Beograd -
Ukinuta će bit stajališta kod Pravnog fakulteta u Beogradskoj ulici, za linije 2,10 i 14, smer ka Trgu Slavija, Pravni fakultet u Beogradskoj ulici za liniju 10 smer ka Dorćolu

BEOGRAD - Zbog radova na popravci tramvajskog koloseka u Beogradskoj ulici, u zoni raskrnice sa Krunskom ulicom koje će izvoditi OJ "Elektrograđevinska operativa" GSP, u periodu od nedelje 11. avgusta od 03.00 sata ujutro do ponedeljka 12. avgusta do 03.30 sati, menja se režim rada linija JGP na toj lokaciji.

U saopštenju GSP navodi da se menja režim tramvajskog saobraćaja u nedelju, 11. avgusta, tako da će tramvaji s linije dva saobraćati relacijom Bulevar kralja Aleksandra - Resavska - Nemanjina i dalje redovnom trasom.Tramvaji s linije 10 saobraćaće na relaciji 27. marta - Kraljice Marije - Ruzveltova - Bulevar kralja Aleksandra - Resavska - Nemanjina - Slavija i dalje redovnom trasom, a tramvaji s linije 14 saobraćaće trasom Bulevar kralja Aleksandra - Resavska - Nemanjina - Slavija i dalje redovnom trasom.

U tom periodu biće ukinuta stajališta kod Pravnog fakulteta u Beogradskoj ulici, za linije 2,10 i 14, smer ka Trgu Slavija, Pravni fakultet u Beogradskoj ulici za liniju 10 smer ka Dorćolu i Trg Slavija /Nemanjina/ u Nemanjinoj ulici za liniju 2, oba smera.

Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti postojeća stajališta linija Javnog gradsog preduzeća (JGP).

Trolejbuske linije 28 i 41 se privremeno ukidaju, linija 40 biće pojačana, a trolejbusi na linijama 19, 21, 22 i 29 saobraćaće od trga Slavija do svojih perifernih terminusa kao lokalne linije.

Te promene u režimu saobraćaja biće na snazi od subote, u 01.00 sat posle ponoći, do ponedeljka u 03.30 posle ponoći, saopštilo je Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track