Đilas: Žao mi je što je povređena mala Tamara

Gradonačelnik Beograda o nemilom događaju

Đilas: Žao mi je što je povređena mala Tamara

Beograd -
Đilas je rekao da očekuje da "i MUP i direktor policije sprovedu istragu, a ako treba i da se u nju uključi tužilaštvo", kao i da se vidi kako je devojčica povređena i koji je stepen povreda

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izrazio je danas žaljenje zbog povređivanja devojčice ispred Starog dovra i zatražio da Ministarstvo unutrašnjih poslova i policija, sprovedu istragu o tome.

Đilas je rekao da očekuje da "i MUP i direktor policije sprovedu istragu, a ako treba i da se u nju uključi tužilaštvo", kao i da se vidi kako je devojčica povređena i koji je stepen povreda.

"Ako se pokaže da ono što se može delimično nazreti na snimku kamera i prema svemu onome što sam video i čuo da je u pitanju manipulacija detetom i događajem, onda oni koji su davali takve izjave treba da snose posledice", rekao je Đilas.

Gradonačelnik je kazao da Grad Beograd nema svoje obezbeđenje, i da sve objekte grada i vlade obezbeđuje policija. On je dodao da je siguran da niko od njih ne bi namerno udario dete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track