NOVA USLUGA BUS PLUSA: Red vožnje na gradskim linijama!
Foto: Bus Plus

Lakše korišćenje gradskog prevoza

NOVA USLUGA BUS PLUSA: Red vožnje na gradskim linijama!

Beograd -
U okviru ove usluge osim reda vožnje moguće je dobiti informacije o svim promenama na linijama u javnom prevozu kao i ažuriran red vožnje za radni dan, subotu i nedelju

BEOGRAD - Na sajtu Bus Plus sistema, od danas je svim sugrađanima dostupna i nova usluga – kompletan red vožnje na linijama javnog prevoza. Red vožnje se nalazi na adresi https://www.busplus.rs/redvoznje.php koji je moguće i odštampati u džepnom formatu.

Na navedenoj adresi je takođe moguće dobiti informacije o svim promenama na linijama u javnom prevozu kao i ažuriran red vožnje za radni dan, subotu i nedelju. Jednostavnim unošenjem broja tražene linije za izabrani datum dobija se prikaz reda vožnje koji se redovno ažurira.

Posetioci sajta Bus Plusa imaju mogućnost i da traženi red vožnje preuzmu u PDF formatu, potom ga odštampaju i saviju u džepni format.

Veliki broj informacija koji već postoje na sajtu osmišljene su tako da olakšavaju putnicima svakodnevno korišćenje javnog prevoza.

Pored reda vožnje, za sada su dostupne i mapa stajališta sa kodovima za sve linije, pretraživanje najbližeg prodajnog mesta za dopune kartica, a postoje i detaljne informacije o kartama i kontroli. U narednim mesecima kompanija Apex će nastaviti sa realizacijom novih pogodnosti za korisnike javnog prevoza u okviru BusPlus sistema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track