U udesima na Zrenjaninskom putu i Mileševskoj povređeno troje

Hitna pomoć

U udesima na Zrenjaninskom putu i Mileševskoj povređeno troje

Beograd -
Pomoć su noćas najčešće tražili astmatičari, psihijatrijski i srčani bolesnici

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio oko 22 časa na Zrenjaninskom putu bb muškarac star 31 godinu zadobio je kontuziju desne ruke, a drugi muškarac star 39 godina kontuziju desnog ramena, rekla je Macura.

Mladić star 19 godina, vozač je u udesu oko 21.20 časova u Mileševskoj 57 zadobio povredu glave, a prevezen je na VMA, kazala je Macura.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 117 intervencija od kojih 21 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari, psihijatrijski i srčani bolesnici, navela je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 223 intervencije od kojih 42 na javnim mestima, precizirala je Macura. Macura je savetovala nošenje odgovarajuće odeće i obuće, uzimanje čajeva, limuna, voća, povrća, vitamina i jačanje imuniteta.

Portparol Hitne pomoći je savetovala boravak u prostorijama provetrenim i bez duvanskog dima i oprez u saobraćaju, pri čemu je potrebno posebno voditi računa o bezbednosti dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track