Pretučen vozač na okretnici autobusa 48 kod Pančevca

Napad kod Pančevačkog mosta

Pretučen vozač na okretnici autobusa 48 kod Pančevca

Beograd -
Mlađa ženska osoba je kao pešak sinoć oko 19.45 časova na Novom Beogradu zadobila povrede opasne po život

BEOGRAD - U Beogradu su se tokom noći i jutra dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, od kojih jedna kao pešak teže, a jedan vozač je pretučen.

Mlađa ženska osoba je kao pešak sinoć oko 19.45 časova na Novom Beogradu kod Ulice Proleterske solidarnosti zadobila teške povrede glave, grudnog koša i stomaka, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Povrede se smatraju opasnosne po život, a ona je prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, dodala je Macura.

Oko 19.40 časova kod okretnice autobusa na liniji 48 kod Pančevačkog mosta, odnosno Poenkareove ulice, pretučen je vozač, rekla je Macura i dodala da ne može da kaže da li je reč o vozaču autobusa GSP. Macura je rekla da je, prema prvim saznanjima, zavisnik od psihoaktivnih supstanci udario vozača, koji je zadobio povredu glave, otok i podliv temenog dela glave, a prevezen je neurohirurgu na VMA.

Muškarac star oko 35 godina, vozač, u udesu sinoć oko 22 časa u Beogradskoj ulici u Sremčici zadobio je povredu istezanje vrata, a prevezen je neurohirurgu na VMA, kazala je Macura.

U udesu koji se dogodio rano jutros oko 03.20 časova u Ulici Ljube Šerpera muškarac star oko 36 godina pao je sa motora, zadobio razderotinu nosa, oguljotine obraza i skočnog zgloba, a prevezen je neurohirurgu na VMA, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 113 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari i srčani bolesnici, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track