RUŽIĆ: Za vikend SNS i SPS razgovaraju o Beogradu!

Promena vlasti

RUŽIĆ: Za vikend SNS i SPS razgovaraju o Beogradu!

Beograd -
Neodrživo je da se lider Demokratske stranke hvali rezultatima u Beogradu, a da na drugoj strani kritikuje Ivicu Dačića i Socijalističku partiju Srbije, to je kako je rekao naš predsednik protivprirodni blud, rekao je Ružić

BEOGRAD - Socijalistička partija Srbije (SPS) i Srpska napredna stranka (SNS) će tokom ovog vikenda razgovarati o načinu na koji će biti promenjena gradska vlast u Beogradu, najavio je funkcioner SPS-a Branko Ružić.

On je novinarima u centru Beograda rekao da još ne može da kaže da li će u glavnom gradu biti vanrednih izbora ili će se promeniti odbornička većina u gradskoj Skupštini i dodao da će o tome odlučiti rukovodstvo dve stranke.

"Neodrživo je da se lider Demokratske stranke (Dragan Đilas) hvali rezultatima u Beogradu, a da na drugoj strani kritikuje Ivicu Dačića i Socijalističku partiju Srbije, to je kako je rekao naš predsednik protivprirodni blud", rekao je Ružić govreći o razlozima za promenu gradske vlasti.

On je ocenio da je u Beogradu došlo do "preraspodele političkog uticaja u biračkom telu".

Upitan o stavu Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) u vezi sa promenom gradske vlasti, on je odgovorio da je to pitanje za čelnike te partije, ali je dodao da PUPS očekuje da bude obaveštavan o razgovorima SNS i SPS.

"Ne verujme da će PUPS na bilo koji način devalvirati sve ono što su dali kao doprinos u pogledu strateškog opredeljenja vlade," kazao je Ruzić.

Naglasio je da je najbitnije da sve javne službe nastave dobro da funkicionišu, kako ne bi trpeli građani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track