KURIR svakog dana na kioscima u Beču i širom Austrije!
Foto: Kurir

Specijalno izdanje dnevnih novina Kurir

KURIR svakog dana na kioscima u Beču i širom Austrije!

Društvo -
Za samo 1.5 evra na 40 strana u punom koloru svakodnevno ćemo vas informisati o svemu sto se događa u Srbiji, Austriji i svetu

Kurir, najtiražnije dnevne novine na Balkanu od 30. septembra pokreću novo, specijalizovano izdanje za Austriju.

Za samo 1.5 evra na 40 strana u punom koloru svakodnevno ćemo vas informisati o svemu sto se događa u Srbiji, Austriji i svetu. U već tradicionalnom Kurirovom stilu, bavićemo se svim onim pojavama o kojima niko drugi ne sme da govori i piše. Otvaraćemo nove teme, ispitivaćemo sve afere, donosićemo najaktuelnije priče iz rodnog kraja, ali i iz Austrije.

Redakcija u Beču će se svakodnevno baviti problemima naših ljudi koji žive i rade u Beču i drugim gradovima u Austriji, a budnom oku naših reportera neće promaći ni sportski i kulturni događaji, kao i najveće svirke i žurke u Beču i ostalim gradovima… Sve to, i još mnogo više na jednom mestu. Sve u Vašem Kuriru!

"Posle novog dizajna koji je potvrdio lidersku poziciju Kurira u čitavom regionu, a nakon temeljnih priprema, osposobili smo se i kadrovski i na svaki drugi način da odgovorimo poslovnom izazovu koji korespondira sa glađu naših čitalaca u Austriji za vestima iz domovine, ali i specifičnim informacijama iz zemlje u kojoj danas žive i rade. Upravo taj svojevrstan paket koji smo spremili sasvim sigurno će zadovoljiti i najizbirljiviju čitalačku publiku u Beču i Austriji”, kažu u redakciji austrijskog izdanja Kurira.

Sigurni smo da će Kurir pobediti i na ovom zahtevnom trzižišnom segmentu, jer Kurir je pobednik. Budite pobednik i vi, čitajte Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track