Član DSS: Biljana Srbljanović bi pu.ila i Ekremu!

Milovan Mića Đurđević na Tviteru

Član DSS: Biljana Srbljanović bi pu.ila i Ekremu!

Društvo -
Član Glavnog odbora DSS na svom nalogu na Tviteru ne zna za granice pa je za Milicu Živanović napisao: Nepismena prostakuša i profesionalna gutačica ku..ca progutala slovo i svi se iznenadili, pa šta ste očekivali, da kaže orao?!

BEOGRAD - Nepristojnost na Tviteru ne zna za granice, a predsednik DSS nije obavešten o tome!

Milovan Mića Đurđević, član Glavnog odbora DSS, na svom nalogu na Tviteru oštro je napao spisateljicu Biljanu Srbljanović, za koju je napisao da je „smrdljiva ulepljena raspala narkomanska aljkavuša“. Đurđević nije štedeo najprljavije psovke na račun Srbljanovićke:- Stavi prvo sliku i podatke, pi*ice smrdljiva, pa onda pokaži hrabrost, a sad m‘rš u rupu, smrade! - napisao je Đurđević, a zatim dodao:-Ti bi i Ekremu Jevriću p*šila k*ac samo da malkice izađe u novinama.Mladom članu DSS ovo nije prvi put da psuje iz sve snage po društvenim mrežama. Gotovo u svakom drugom njegovom postu nalazi se neka najgora psovka, dok ga starlete posebno inspirišu. Tako je za Milicu Živanović napisao: „Nepismena prostakuša i profesionalna gutačica ku*ca progutala slovo i svi se iznenadili, pa šta ste očekivali, da kaže ‚orao‘?!“ Đurđević je 12. oktobra na svom nalogu ostavio poruku i Aleksandru Tijaniću: „Tijaniću, evo čitam kako poručuješ svima koji nisu plaćali pretplatu da ćeš ih tužiti, a ja tebi onako od srca poručujem da pu*iš ku*ac!“Kurir juče nije uspeo da dođe do autora neprimerenih postova jer broj telefona koji smo dobili u DSS nije bio u funkciji. Biljana Srbljanović, takođe, juče nije htela da komentariše uvrede na svoj račun, već je „kulturno“ novinaru Kurira spustila slušalicu.S druge strane, portparol DSS Petar Petković rekao je za Kurir da ne može da komentariše lične stavove i rečnik članova DSS.- Kao portparol DSS mogu da komentarišem zvanične stavove politike DSS. Sve ostalo ulazi u domen privatnih stavova, kakav je i stav autora tvitova koji nije maloletan da bi bilo ko komentarisao njegove reči koje po sadržaju, terminologiji i stilu ne pripadaju DSS, i to je svima jasno - poručio je Petković.

Još neki tvitovi Milovana Đurđevića- Je.o vas Džastin Biber, klošar mali nedoje.ani!!!- Kada će glupave, jeftine kurvetine sa ajfonovima da shvate da je mobilni telefon sredstvo za komunikaciju, a ne statusni simbol?!- Pivo sa ukusom ribizle, čips sa ukusom slanine... pa šta je sledeće, govno sa ukusom maline?- Meni su uticajni tviteraš i starleta isti ku.ac.

ReagovanjaZoran Babić funkcioner SNSSmatram nebitnim ono što na Tviteru iznosi nebitan lik iz DSS. Naravno da osuđujem takvo ponašanje i rečnik, ali takođe smatram da mu ne treba pridavati značaj jer to usmerava reflektore ka drugima koji se tako ponašaju, a ne bave se suštinskim problemima u društvu.Dejan Radenković poslanik SPSTakvo ponašanje je bruka i za porodicu tog političara, ali i za stranku. Korišćenje tako vulgarnih reči nikome nije dopustivo, a pogotovo ne javnoj ličnosti. A ukoliko se jedan političar i član najužeg rukovodstva jedne stranke tako ponaša, to ne ostavlja ni lepu sliku o političarima u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track