PARODIJA NA SAJT: Gužve u prevozu i prosjaci na ulicama

Još jedna prozivka na račun Lajfstajl Srbije

PARODIJA NA SAJT: Gužve u prevozu i prosjaci na ulicama

Društvo -
Iz revolta što su devojke dobile čak 11.000 evra za nešto što košta mnogo jeftinije, napravili su vizuelno identičan sajt, ali su ubacili slike koje prikazuju Beograd „u pravom svetlu“

BEOGRAD - Ponovo isprozivane.Inspirisana sajtom Lajfstajl Srbija, koji su napravile Ana Marija Popović, Jelena Karakaš i Slava Mićić i za to iz budžeta dobile čak 1,25 miliona dinara, grupa dovitljivih fotografa napravila je još jednu parodiju na njihov rad.Naime, napravili su sajt Lajfstajl Belgrejd da bi pokazali da je templejt, odnosno model po kojem je pravljen sajt Lajfstajl Srbija veoma lako dostupan i košta svega 45 dolara. Iz revolta što su devojke dobile čak 11.000 evra za nešto što košta mnogo jeftinije, napravili su vizuelno identičan sajt, ali su ubacili slike koje prikazuju Beograd „u pravom svetlu“.

Tamo se mogu videti fotografije na kojima ljudi prose po ulicama, guraju se u gradskom prevozu, leže pijani po bedemima i bacaju smeće po ulicama. Iako se možda nekome ne sviđa da nas ovako predstave svetu, autori sajta su pre svega želeli da pokažu da se sajt može napraviti za malo novca i da ništa ne može da opravda previsoki iznos koji su dobile neiskusne devojke.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track