ZVANIČNO: Zoran Drobnjak opet v.d. direktora Puteva Srbije

Službeni glasnik

ZVANIČNO: Zoran Drobnjak opet v.d. direktora Puteva Srbije

Društvo -
Drobnjak je na čelu "Puteva Srbije" od 2007. godine, kada ga je na tu funkciju imenovala vlada Vojislava Koštunice, a od tada su se promenili sastavi tri vlade

BEOGRAD - Vlada Srbije imenovala je Zorana Drobnjaka za vršioca dužnosti generalnog direktora "Puteva Srbije", objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

Drobnjak je na čelu "Puteva Srbije" od 2007. godine, kada ga je na tu funkciju imenovala vlada Vojislava Koštunice, a od tada su se promenili sastavi tri vlade. Njemu je prethodni mandat vršioca dužnosti "Puteva Srbije" istekao 28. novembra ove godine, a prijavio se na konkurs za izbor generalnog direktora tog preduzeća.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je aprila ove godine podiglo optužnicu protiv Zorana Drobnjaka zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom izdavanja dozvola za rad preduzeću Nuba Invest. S njim su optuženi i bivši ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić i njegov pomoćnik Nebojša Janjić, a Apelacioni sud je tu optužnicu vratio na preispitivanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja