IMA NADE: Spašćemo nogu ocu malog Gojka!
Foto: Nebojša Mandić

Petar ide na privatnu kliniku

IMA NADE: Spašćemo nogu ocu malog Gojka!

Društvo -
Pridružujemo se akciji koju ste pokrenuli. Petar ništa neće morati da plati. Ako se ipak desi da bude bila potrebna amputacija, koja košta 5.000 evra, i te troškove ćemo regulisati, kaže dr Đoković, koji će već danas na svojoj klinici pregledati Petra

BEOGRAD - Borba počinje.- Obavićemo sve potrebne analize i pogledati njegove prethodne nalaze. Nakon toga ćemo odlučiti šta ćemo, ali svi mi ovde na klinici verujemo da amputacija neće biti potrebna i da ćemo Petra izlečiti, izjavio je za Kurir dr Aleksandar Đoković iz specijalne hirurške bolnice „Dr Đoković“ i naglasio da će dati sve od sebe da ocu malog Gojka Đurića spase nogu.Kako kaže, svi zaposleni u ovoj privatnoj klinici zajedničkim snagama pokušaće Petru Đuriću, ocu malog Gojka iz sela Ljeljenča kod Bijeljine, da sačuvaju nogu. Takođe, dr Đoković izjavio je da će sve bolničke troškove snositi klinika.- Pridružujemo se akciji koju ste pokrenuli. Petar ništa neće morati da plati. Ako se ipak desi da bude bila potrebna amputacija, koja košta 5.000 evra, i te troškove ćemo regulisati, kaže dr Đoković, koji će već danas na svojoj klinici pregledati Petra.Gojkov otac je 2012. doživeo je tešku nesreću u šumi dok je za nadnicu sekao drva. Tad mu je stablo palo na nogu i potpuno je smrskalo. Malog Gojka majka je napustila, pa je dečak bio prinuđen da sam brine o bolesnom ocu.

Petar ĐurićVRATILI SU MI NADU U ŽIVOTPetar je bio presrećan kad je čuo da će lekari možda uspeti da mu spasu nogu. Zahvalio im je na tome, kao i na tome što će snositi sve bolničke troškove:- Hvala im do neba! Ne znam šta bih drugo rekao. Idem i nadam se najboljem, vratili su mi nadu u život kad su mi rekli da mi možda neće odseći nogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track