HUMANO: Olivera Balašević darivala masažer i plazma TV Gerontološkom centru
Foto: Kurir

Milion dinara donacije

HUMANO: Olivera Balašević darivala masažer i plazma TV Gerontološkom centru

Društvo -
U znak zahvalnosti za bezrezervno angažovanje lekara i osoblja prema starima je i upriličena ova donacija u vrednosti od 1.000.000 dinara
1 / 3 Foto: Kurir

Porodica Balašević donirala je Gerontološkom centru "Novi Sad", Dom penzionera Novo naselje, masažer fotelju opremljenu kompjuterskim programom koja u potpunosti zamenjuje fizioterapeuta, marke Arkus Ambasador, televizor plazma i značajan broj knjiga za potrebe penzionera.

Donaciju je uručila Olivera Balašević, supruga poznatog muzičara Đorđa, čija je majka bila poslednjih pet godina negovana u ovoj instituciji.

U znak zahvalnosti za bezrezervno angažovanje lekara i osoblja prema starima je i upriličena ova donacija u vrednosti od 1.000.000 dinara.

- Humanitarnost je samo modifikovani oblik humanosti. I ne sme da je pomuti to što se za njom poteže tamo gde zataje svi ostali načini brige o ljudima. Taj se vrč nikada ne može preliti, a opet se u njemu i te kako oseti svaka kap koja kane. Ne bavimo se stvarima koje nama više nisu potrebne. Nego stvarima koje su drugima potrebne više nego nama - ovim se rečima obratila Olivera Balašević direktorki doma za penzionere Milici Tucakov i doktorki Tajani Nikolić koje su se zahvalile za podršku i gest kojim se pomogla ova ustanova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track