Marijan Rističević: Olja Bećković i Jelena Trivan su zlojebice!

Komedija: Političar isprozivao žene ni krive ni dužne

Marijan Rističević: Olja Bećković i Jelena Trivan su zlojebice!

Društvo -
To je izraz za zločeste žene, tračare, koje puste jezik, objasnio je Rističević, uvređen zbog navodnog komentara u „Utisku nedelje“ da on nije za politiku, već za branje kukuruza

BEOGRAD - Berač i tračara.Marijan Rističević, predsednik Narodne seljačke stranke, izvređao je Jelenu Trivan i Olju Bećković jer je pogrešno razumeo da je, gostujući u emisiji „Utisak nedelje“, bivša članica DS kazala za njega da nije za politiku, već za branje kukuruza. Rističević joj je na to žestoko uzvratio rekavši za skupštinsku koleginicu da je ni manje ni više nego - „zlojebica“!Seljaci u Skupštini- Kakve su ove zlojebice?! Večeras su me Bećkovićka i Trivanka, ničim izazvane, isprozivale da nisam za politiku, već da treba da berem kukuruz. Istina, ja berem kukuruz i ne vidim u tome ništa loše, neko mora i to da radi. I Narodna skupština treba da ima predstavnike svih slojeva društva, a ne samo lekare, advokate i menadžere - opleo je Rističević po koleginici na Fejsbuku.Njemu je zasmetalo i što mu Trivanova, koja je nedavno napustila DS, nije rekla direktno u lice šta mu zamera.- Imala je priliku da mi kaže šta je htela na sednicama, ali nije smela. Lako je ovako biti hrabar, iza leđa, kad nisam tu! Pa možda su one genijalke plave krvi pa moram ničice da padnem pred nju. Treba samo ona da bude u parlamentu, ne i seljaci. Nije lepo što me u toj emisiji stalno pred izbore prozivaju, ali me nikad ne zovu - napisao je Rističević.On ne vidi ništa sporno u svojoj reakciji, tvrdeći da reč „zlojebica“ nije vulgarna.- To je izraz za žene koje su zlobne, tračare, puste jezik i olajavaju. Tako se kaže kod nas u Sremu za zločestu ženu. Ne mogu više da trpim te zločeste komentare. Šta me proziva?! Evo, nudim joj da izmerimo IQ, videlo bi se ko je intelektualno dominantan, ispostavilo bi se da ona samo ima duži jezik - kazao je za Kurir Rističević.Problem je, međutim, što Rističeviću izgleda nisu dobro preneli sadržaj emisije. Naime, Trivanova nije govorila o njemu, nego je Vesnu Pešić, koja je takođe gostovala u emisiji, upitala zašto sada podržava Dragana Đilasa, lidera DS, kad je ranije za njega govorila da je samo za branje kukuruza.Gluvi telefoni- Nisam gledao „Utisak“, nego me je neko zvao da mi kaže da je bilo prozivki u stilu zašto bi se glasalo za listu na kojoj sam ja, na šta je Trivanka odgovorila „on je samo dobar za branje kukuruza“. Ako želi da kaže da je Skupština SANU, onda ni ona nije trebalo da sedi u parlamentu. Šta bi bilo da sam ja za nju rekao da je dobra samo da čuva kučiće, i to u emisiji u kojoj ona ne prisustvuje i nema načina da odgovori. To je mišja hrabrost, govoriti drugima iza leđa. I Ćićolina je bila u italijanskom parlamentu, zašto ne bi bila Trivanka u srpskom - kaže on.

Nou komentTRIVANOVA ZANEMELAJelena Trivan kaže da nema šta da razgovara s Marijanom Rističevićem niti želi da komentariše njegove neosnovane prozivke, i potom objasnila šta je rekla za Vesnu Pešić.- Pešićeva je rekla za Dragana Đilasa da nije talentovan za politiku i da je bolje da bere kukuruz, pa me je zanimalo s kojim moralom ga sada podržava - objasnila je Trivanova. Olja Bećković, autorka i voditeljka „Utiska nedelje“, samo je kratko poručila da nema komentar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track