UNIN OTAC ZA KURIR: Pare nisu sakupljene, nastavljamo akciju, pomozite ljudi!

Priključite se svi koji možete

UNIN OTAC ZA KURIR: Pare nisu sakupljene, nastavljamo akciju, pomozite ljudi!

Društvo -
Iako su pojedini mediji objavili da je sakupljen sav novac za lečenje dvogodišnje Une Savić, njen otac Saša apeluje na sve da takve vesti ne šire jer i dalje novca na računu nema, a to može da stopira humanitarnu akciju

BEOGRAD - Nastavljamo sa akcijom.

Novac za bolesnu Unu Savić (2) i dalje nije prikupljen kao što su pojedini mediji objavili. Tačno je da je porodici Savić javljeno da postoji čovek koji želi da uplati preostalih 80.000 evra, ali to nije sigurno, i do sada novac nije legao.

"Jedna novinarka mi je javila da postoji čovek koji želi da uplati celokupnu sumu za Unu. To je lepa vest, ali nije sigurna. Ovo nije privi put da neko obećava da će uplatiti, pa posle od njega ne bude ni traga ni glasa. Dok novac ne legne na račun, ne možemo da se pouzdamo u to. Zato bih molio sve koji stvarno hoće da pomognu mom detetu, neka to i učine. U slučaju da bude više novca nego što je potrebmo za Unino lečenje, ja sam se već dogovorio sa Sergejem Trifunovićem, da ću sav višak uplatiti u njegov fond", priča Saša Savić i dodaje da sve ishitrene i lažne informacije mogu da ugroze humanitarnu akciju od koje zavisi Unin život.

D. Tadić - S. Slamnig

http://www.youtube.com/watch?v=hWS1mNW-mr4

NE PROPUSTITE:

UNA (2) UMIRE, SPASIMO JE: Otac preklinje za pomoć, nedostaje 80.000 evra!

APEL NAPREDNJAKA: Dobri ljudi pomozimo Uni Savić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track