Nataša Matijević: Muž me tukao, a po razvod moram u Zagreb

Majka male Ree

Nataša Matijević: Muž me tukao, a po razvod moram u Zagreb

Društvo -
Robert je protiv mene podneo nove prijave za navodno zlostavljanje ćerke. Po treći put sam morala da dokazujem da sam normalna majka, priča Matijevićeva

LJIG - Nataša Matijević, hrabra žena koja pune tri godine pokušava da spreči povratak svog deteta ocu nasilniku u Hrvatsku ipak mora u Zagreb da bi se razvela.

Štaviše, Nataša je u međuvremenu morala da dokazuje da ne zlostavlja dete, nakon novih prijava njenog supruga podnetih u Srbiji.

Tačno tri godine otkako se s detetom, posle boravka u zagrebačkoj sigurnoj kući, gde je bila smeštena kao žrtva porodičnog nasilja, vratila u roditeljski dom u Ljigu, Nataši je razvod braka počeo u Opštinskom sudu u Zagrebu. Ona se na prvom ročištu, strahujući da će biti uhapšena čim pređe granicu Hrvatske, nije pojavila.

"Robert je tražio da privremena mera doneta još pre tri godine, po kojoj sam ja staratelj Rei, bude promenjena tako što bi on bio staratelj, iako je za sve ove godine ćerku video četiri puta", priča Nataša, dodajući da je Matijević u međuvremenu protiv nje u Srbiji podneo nove prijave za navodno zlostavljanje ćerke.

"Po treći put sam morala da dokazujem da sam normalna majka. Razočarana sam kako naši nadležni organi ekspresno reaguju na svaku Robertovu prijavu protiv mene, dok krivične prijave podnete protiv njega u startu odbaciju", ogorčena je Nataša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track