BAHANALIJE: Najskuplji krojač u Evropi šije odela za Šutanovca i Miškovića!

Eksministar u rezidenciji pravio privatne revije

BAHANALIJE: Najskuplji krojač u Evropi šije odela za Šutanovca i Miškovića!

Društvo -
Šutanovac dovodio u svoju kuću najslavnijeg krojača Tadžija da njemu, Miškoviću i Matiću kroji odela po meri; Tadžetin Seker zvani Tadži opslužuje svetski džet-set, a ima radnju i u centru Njujorka, na prestižnoj Medison aveniji

BEOGRAD - Ljubav i moda.

Dragan Šutanovac, funkcioner Demokratske stranke, dok je bio na funkciji ministra odbrane, organizovao je u svojoj rezidenciji „privatne modne revije“ za sebe i nekoliko tajkuna, a iz Turske je za tu priliku dolazio najskuplji evropski krojač Tadžetin Seker, poznatiji kao Tadži!Kreator dolazio na noge- U vreme dok je Šutanovac kao ministar odbrane živeo u toj rezidenciji, čuveni Tadži, koji ima butik u Njujorku i Istanbulu, na noge mu je donosio odela u Beograd. Šutanovac, koji je njegov dugogodišnji klijent, pozvao bi Tadžija u goste kako bi mu uzeo meru i sašio odelo. Na te sastanke s Tadžijem dolazili su i Miroslav Mišković i Petar Matić. Zamislite koliko s nekim morate da budete bliski da biste čak i garderobu zajedno birali. Beleži se ko ulazi i izlazi - kaže izvor Kurira i dodaje:- Tadži je u svetu poznat kao privatni krojač bogataša. Oni ne kupuju konfekciju - gotova odela - pa makar bile u pitanju i poznate marke, već isključivo šiju po narudžbini. Tadži je izuzetno cenjen u Americi, a u Njujorku ima radnju na čuvenoj Medison aveniji - kaže izvor Kurira i ističe da su te posete u vojnoj rezidenciji ministra odbrane morale da budu evidentirane.Šutanovac je, inače, pre nekoliko dana izjavio da je Mišković kriv samo zato što je bogat, a da građani glasaju za SNS i Aleksandra Vučića samo zato što se usudio da udari na bogatstvo vlasnika „Delta holdinga“. Šutanovac je i ranije, kako je Kurir pisao, na sednici DS 31. januara, na kojoj su i njen bivši lider Boris Tadić i mnogi drugi istaknuti funkcioneri digli ruke od te stranke s Draganom Đilasom na čelu, konstatovao da u Srbiji „pošteni biznismeni ne mogu da dišu“ i pitao dokle će da ih hapse.Branitelj tajkuna- Šta sad hoće Tadić? Vučiću smetaju tajkuni, a Tadiću Živković! Sad bi i Tadić da optuži Živkovića i njegovu vladu za privatizacije i preprodaje. Biznismeni ne mogu da dišu. Dokle više hapšenja poštenih biznismena... On je stao u odbranu i nekih svojih bliskih prijatelja koji su se našli pod istragom i rekao da se DS bori protiv Vučićeve Srbije, kao što se odbranila od Tadićeve struje u stranci - naveo je tad izvor Kurira.Od Miškovića i Matića nismo uspeli da dobijemo komentar o odlasku na „revije“ u vojnu rezidenciju.

Dragan Šutanovac

NIKAD NISU DOLAZILI KOD MENE

Dragan Šutanovac nije demantovao da mu je donošena garderoba u vojnu rezidenciju, ali je, što se moglo očekivati, negirao da su na „reviju“ dolazili Mišković i Matić.- Nikada niko od tih ljudi nije dolazio kod mene privatno kući niti u rezidenciju. To je potpuna neistina - rekao je Šutanovac za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track