JUN FEST: Pod šatorima 7.500 kvadrata na Ušću!
Foto: Zorana Jevtić

KT „Šatori“ iz Kragujevca rekorderi

JUN FEST: Pod šatorima 7.500 kvadrata na Ušću!

Društvo -
Već deset godina prodajemo, iznajmljujemo i montiramo hale i šatore, poručuje director firme Zoran Radović

BEOGRAD - Firma KT „Šatori“ iz Kragujevca već deset godina prodaje i iznajmljuje šatore koji zadovoljavaju najviše evropske standarde. Ova firma bavi se i montažom šatora i montažnih hala za brojne manifestacije. Samo ove godine na Jun festu, koji se održava na beogradskom Ušću, 7.500 kvadrata nalazi se pod šatorima ove firme, što predstavlja i najveću montažu šatora na jednom mestu.Tradicija- Naša firma već deset godina iznajmljuje šatore nemačke proizvodnje, a ove godine započeli smo i sopstvenu proizvodnju aluminijumskih šatora. Na ovogodišnjem Jun festu postavili smo halu čije su dimenzije 40 puta 50 metara, koja je prvi put postavljena u Srbiji. Ovo nije prvi festival za koji radimo - pet godina smo postavljali šatore u Hrvatskoj, za njihov Rujan fest - kaže Zoran Radović, direktor firme KT „Šatori“.

On naglašava da svi šatori koje proizvodi njegova firma imaju sertifikat o bezbednosti.- S obzirom na to da radimo za razne manifestacije, uključujući dečje proslave, vrlo je važno da se zna da naš materijal nije zapaljiv - kaže Radović i dodaje da njihova oprema zadovoljava evropske standarde.Poznati u regionu- Naši šatori su široki od šest do 40 metara, a dužina segmenata je pet metara. Podovi su kasetni ili drveni na drvenoj ili aluminijumskoj konstituciji - kaže Radović i dodaje da pored Srbije rade i u zemljama u regionu.- Svi koji žele da se informišu to mogu učini na internet adresi www.ktsatori.co.rs.

ČINJENICEŠta iznajmljuje firma- Šatore svih dimenzija- Pozornice (do 120 m2)- Podove (kasetne ili drvene)- Vrata- Klupe, stolove i stolice- Dekoracije- Šankove 4x4 m- Rasvetu- Magacine- Grejanje i klimatizacijuZa šta se iznajmljuju njihovi proizvodi- Sajmove- Pivarske fešte- Gradske fešte- Ugostiteljske usluge- Svatove- Promocije- Skladišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track