POZITIVAN IZVEŠTAJ: Vojno-obaveštajna agencija dobro radila
Foto: VOA

Odbor za kontrolu službi bezbednosti

POZITIVAN IZVEŠTAJ: Vojno-obaveštajna agencija dobro radila

Društvo -
Odbor je na prethodnim sednicama usvojio Izveštaj o radu Vojnobezbednosne agencije i Izveštaj o radu Bezbednosno-informativne agencije

BEOGRAD - Odbor za kontrolu službi bezbednosti pozitivno je ocenio rad Vojno-obaveštajne agencije i pružio podršku u daljem radu na zaštiti nacionalnih interesa i sprovođenju bezbednosno-obaveštajne politike, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

Članovi Odbora, koji su na jučerašnjoj sednici razmotrili izveštaj o radu VOA, ocenili su da izveštaji pružaju "sveobuhvatan uvid u najvažnije segmente rada ove službe bezbednosti".

"Članovi Odbora su ocenili da izveštaji Vojnoobaveštajne agencije pružaju sveobuhvatan uvid u najvažnije segmente rada ove službe bezbednosti u izveštajnim periodima i pružili su punu podršku daljem koordiniranom i usklađenom radu službi bezbednosti na planu zaštite nacionalnih interesa i sprovođenja bezbednosno-obaveštajne politike Srbije", navodi se u saopštenju.

Odbor je na prethodnim sednicama usvojio Izveštaj o radu Vojnobezbednosne agencije i Izveštaj o radu Bezbednosno-informativne agencije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja