GELERI U GLAVI: Protivgradna raketa povredila prolaznika!
Foto: Fonet

Nastradao Rade B.

GELERI U GLAVI: Protivgradna raketa povredila prolaznika!

Društvo -
Nisam znao šta nas je snašlo. Odjednom je odjeknula eksplozija, a onda se čulo komšijino zapomaganje. Sav obliven krvlju teturao je po ulici i dozivao pomoć, ispričao je komšija nastradalog Kragujevčanina

KRAGUJEVAC - Umalo tragedija! Rade B. zadobio je lakše povrede glave i ruku od protivgradne rakete koja je, umesto u oblacima, završila u kragujevačkom naselju Beloševac!

Nesvakidašnji slučaj dogodio se oko 14.30 časova, tokom nevremena koje je zahvatilo grad na Lepenici. Raketa ispaljena sa zasad nepoznate protivgradne stanice pala je u Ulicu Svetolika Janjića, u gusto naseljenom predgrađu Kragujevca.

- Nisam znao šta nas je snašlo. Odjednom je odjeknula eksplozija, a onda se čulo komšijino zapomaganje. Sav obliven krvlju teturao je po ulici i dozivao pomoć. Tek onda sam video delove rakete koja je pala posred ulice i ostavila krater prečnika desetak centimetara i dubine nešto manje od toga. Jadni Rade je izašao iz kuće da zatvori prozor na automobilu da mu kiša ne pokvasi unutrašnjost kola. Eto šta ga zadesi - priča jedan od komšija Radeta B. i očevidac događaja.

Ekipa Hitne pomoći došla je ubrzo i prevezla Radeta u Klinički centar, gde mu je zašivena rana na glavi od gelera, a policija je izvršila uviđaj.(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track