Ovo je Albanka koja je gola snimala spot u srpskoj svetinji

Oskrnavila pravoslavni

Ovo je Albanka koja je gola snimala spot u srpskoj svetinji

Društvo -
Era Istrefi snimila je spot za pesmu "E dehun" u kome polugola igra u pravoslavnom hramu Hrista Spasa u Prištini

Hrišćansko slobodarska platforma (CFP) osudila je najoštrije srknavljenje srpske pravoslavne crkve „Hrista spasa“ u Prištini. Albanska pop-zvezda Era Istrefi i statisti polugoli šetali su se kroz hram „Hrista spasa“, podseća austrijska organizacija u saopštenju. „

Ovaj video, koji prikazuje te scene, zabrinjava“ me", istakao je Konstantin Dobrilović predsednik CFP.

Od neukusnog nastupa „Pusi rajot“ očigledno je postala moda da se vređaju hrišćani i skrnave njihovi hramovi. Posebno u slučaju ove Albanke potrebno je postaviti pitanje „gde je tolerancija koju za sebe uvek tražite““, poručio je on.

Takvo ponašanje, prema Dobriloviću, nije pokriveno čak ni umetničkim slobodama. On je podsetio da je albanska vlada na Kosovu ranije najavila da namerava da ukloni ovu crkvu, a potom na tom mestu napravi muzej muslimansko-albanske terorističke organizacije OVK.

Međunarodna zajednica je u obavezi da preduzme sve kako bi se zaustavilo skrnavljenje hrišćanskih hramova i gonjenje vernika“, podvukao je Dobrilović.

Podsećamo, pevačica Era Istrefi dospela je u žižu srpske javnosti pošto je snimila spot za pesmu "E dehun" u kome polugola igra u pravoslavnom hramu Hrista Spasa u Prištini. Osim prištinske pevačice u spotu se pojavljuju još nekoliko statista koji takođe polugoli igraju u nedovršenom pravoslavnom hramu.

Idol Bob MarliEra Istrefi (19) je kosovska pevačica albanskog poreklakoja se proslavila debi singlom "Mani per novca" prošle godine. Muzika koju peva nastala je kao mešavina uticaja regea, dabstepa i popa. Njena starija sestra je pop zvezda Nora Istrefi, a muzički idol Bob Marli.

http://www.youtube.com/watch?v=yddX5MB9vig

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track