Najnovije vesti

SRAMNO SAOPŠTENJE: Telekom se priključio hajci na Kurir!

Bezočna kampanja

SRAMNO SAOPŠTENJE: Telekom se priključio hajci na Kurir!

Društvo
Još jednom podsećamo rukovodstvo kompanije Telekom da obavesti javnost o tome ko im je naložio da prekinu oglašavanje u Kuriru

Reakcija Telekoma Srbija nakon objave Kurira da je toj kompaniji naređeno da obustavi oglašavanje u Kuriru, bezočna je i sramna.
Telekom Srbija umesto da objasni po čijem nalogu su morali da prestanu da se oglašavaju u dnevnom listu Kurir, nastavlja dalje sa diskreditacijom naše kompanije, kojom smo izloženi danima, optužujući nas za navodno reketiranje. Još jednom podsećamo rukovodstvo kompanije Telekom da, s obzirom na odgovornost koju imaju prema građanima Srbije jer upravljaju imovinom svih građana, i nemaju pravo da budžet za oglašavanje tretiraju kao privatan, obaveste javnost o tome ko im je naložio da prekinu oglašavanje u Kuriru. Stoga građanima Srbije morate da položite račune.

Tražimo od državnih organa da utvrde ko je Telekomu zabranio oglašavanje u Kuriru i očekujemo od novinarskih udruženja i medijskih asocijacija da osude ovakvo ponašanje državne kompanije koja učestvuje u ekonomskoj represiji i nastavku diskreditacije i etiketiranja Kurira.

 

Redakcija Kurira

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...