Igić demantuje navode Kosovske policije

Incident u Gračanici

Igić demantuje navode Kosovske policije

Društvo -
Pozivam kosovsku policiju da objavi tačnu informaciju, a to je da je alko-test kojem sam bio podvrgnut pokazao nula promila, naveo je novinar

PRIŠTINA - Novinar Radio-televizije Srbije Andrija Igić demantovao je današnje navode Kosovske policije da je priveden zbog vožnje u pijanom stanju, rekavši da je alko-test kojem je bio podvrgnut pokazao nula promila.

"Pozivam kosovsku policiju da objavi tačnu informaciju, a to je da je alko-test kojem sam bio podvrgnut pokazao nula promila", rekao je Igić povodom saopštenja kosovske policije u kojem se navodi da je sinoć priveden u Gračanici zbog vožnje u pijanom stanju i supstostavljanja pripadnicima policije.

Igić je sinoć negirao da je učinio saobraćajni prekršaj i naglasio da se nije suprotstavljao službenom licu u vršenju dužnosti. Prema njegovim rečima, nakon što je parkirao vozilo prišao mu je policajac i odmah pozvao interventnu jedinicu.

"Došli su njih šestorica i odmah mi stavili lisice, i kao kriminalca priveli u stanicu u Gračanici", kazao je sinoć Igić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja