LETO SE VRAĆA U SRBIJU: U nedelju do 34 stepena!
Foto: Beta

Na kupanje i sunčanje

LETO SE VRAĆA U SRBIJU: U nedelju do 34 stepena!

Društvo -
Posle podne su uz lokalni razvoj oblačnosti, na jugoistoku mogući pljuskovi i grmljavina. U Beogradu će takođe biti sunčano i veoma toplo, do 33 stepena

BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo, s najvišom dnevnom temperaturom od 34 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Posle podne su uz lokalni razvoj oblačnosti, na jugoistoku mogući pljuskovi i grmljavina. Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od 15 do 20, a najviša od 30 do 34 stepena.

U Beogradu će takođe biti sunčano i veoma toplo. Duvaće slab vetar. Najniža temperatura biće 20, a najviša 33 stepena. U Srbiji će u ponedeljak ujutro i pre podne biti pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče očekuju se naoblačenje, kiša, pljuskovi, grmljavina i pad temperature.

Od utorka do kraja nedelje očekuje se nestabilno vreme s čestom pojavom pljuskova i grmljavina. Lokalno se očekuju kratkotrajne nepogode s gradom, jakim vetrom i obilnijim pljuskovima. U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremenske prilike. Biometeorološka prognoza za nedelju, 20. jul 2014. godine Zbog očekivane biometeorološke situacije naročit oprez savetuje se osobama sa kardiovaskularnim tegobama. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i problemi sa snom. Preporučuje se umerena fizička aktivnost u najtoplijem delu dana, kao i adekvatna zastita od UV zračenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track