Travelland ponovo pripremio iznenađenja

Travelland ponovo pripremio iznenađenja

Društvo -
Povoljne cene letnjih aranžmani za boravak u hotelima su i dalje aktuelni

Imajući u vidu želje i interesovanja svojih klijenata, turistička agencija Travelland je i ovog puta spremila puno iznenađenja za svoje goste.

Povoljne cene letnjih aranžmani za boravak u hotelima su i dalje aktuelni. Gosti imaju priliku da iskoriste pravu 'Last Minute' akciju i uživaju u hotelskom smeštaju po neverovatnim cenama u vrhunskim hotelima. Iz ponude hotela izdvajamo Porto Carras Meliton Hotel 5* i Porto Carras Sithonia Hotel 5* koje možete rezervistati uz popust do 23%. Osim ovog kompleksa, tu su i hoteli iz poznatog lanca (G-Hotels) Athos Palace Hotel 4*, Pallini Beach Hotel 4* ili Simantro Beach Hotel 4*u kojima možete izvršiti rezervaciju uz popust do 23%. Alexandros Palace Hotel & Suites Uranopolis 5* možete rezervisati uz popust do 18%, a Sonia Village Hotel 3*uz popust do 13%. Trend ekskluzivne i jedinstvene ponude hotelskih popusta, agencija Travelland nastavlja i kada je u pitanju hotel Pelli 3* u Pefkohoriu, koji nudi svojim gostima popust do 28% . Međutim, kada su hotelski popusti u pitanju, prednjači hotel Agionissi Resort 4* Amouliani, koji nudi neverovatan popust do 33% za boravak krajem meseca avgusta i početkom septembra. ’Last minute’ popusti za većinu hotela važe do 30.08.2014. Zato je bitno požuriti i iskoristiti najviše. Agencija Travelland čini postojeće popuste još većima tako što za svoje goste nudi dodatni ’agencijski popust’ od 3% na svaku hotelsku ponudu. Tako svaki popust bude još veći.Samo u agenciji Travelland imate specijalne ponude za porodice gde su dvoje dece gratis u hotelu Alexandra Beach Spa Resort 4* na Tasosu ili Alexandros Palace Hotel & Suites 5*u Uranopolisu .

Alexandros Palace
Alexandros Palace

Opustite se i u apartmanima. Naši gosti znaju da njihova agencija Travelland ima najbolju ponudu apartmana na Halkidikiu, posebno u Pefkohoriu, koji je omiljen među turistima iz Srbije. Činjenica da je agencija Travelland prepoznatiljiva po ponudi smeštaja u Pefkohoriu, predstavlja i obavezu da pored najbolje imamo i najpovoljniju ponudu. Osim paket aranžmana za avgust i septembar za koje još uvek možete iskoristiti ’Last Minute’ ponudu , gostima smo omogućili da uz specijalne paket aranžmane sa uključenim prevozom borave po neverovatnoj ceni od 7.490 dinara po osobi u luksuznim apartmanima u periodu od 01. Oktobra do 11. Oktobra 2014. . Paket aranžmani su u ponudi i za apartmane u Haniotiu, Nea Rodi i Dionisos beach-u.

Agencija Travelland Vam pored Grčke, nudi i ostale destinacije za letovanje kao što su Tunis , Turska ili Dubai ali i daleke i egzotične destinacije.

Pelli hotel
Pelli hotel

Gosti koji su bili na letovanju, mogu bez oklevanja da razmišljaju i o putovanjima po Evropskim gradovima. Turistička agencija Travelland je i tu napravila iznenađenja za svoje goste i pripremila specijalnu HIT PONUDU za obilazak gradova. Obiđite romantičnu Veneciju po ceni od 75eur po osobi. Putujte severnom Italijom za 95eur ili šopingujte u Solunu uz noćenje ili bez noćenja po ceni od 39eur. Ako volite pivo, evo prilike da uživate u čuvenom češkom pivu i obiđete Prag po ceni od 89eur. U periodu školskog raspusta, možete otputovati i obići dvorce Bavarske po ceni od169eur po osobi koliko košta aranžman u trajanju od 6 dana. Osim toga, možete posetiti Beč po ceni od 120eur ili putovati Azurnom obalom po ceni od 169eur po osobi.Za avanturiste smo spremili specijalno putovanje u Veneciju bez noćenja po ceni od 49eur.Očekujemo Vas i radujemo se Vašoj poseti u našim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu. Svakako posetite i našu web stranicu www.travelland.rs. Sigurni smo da ćete odabrati svoju destinaciju i iskoristiti priliku i odabrati neko od naših brojnih iznenađenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track