PORODIČNI OBRAČUN: Direktor NP Đerdap šamarao suprugu usred kancelarije?!
Foto: Kurir Štampano

Na radnom mestu

PORODIČNI OBRAČUN: Direktor NP Đerdap šamarao suprugu usred kancelarije?!

Društvo -
Protiv Srđana Stefanovića, direktora „Nacionalnog parka“, supruga Biljana Ciger podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici

BEOGRAD - Srđan Stefanović, direktor JP „Nacionalni park Đerdap“ u Donjem Milanovcu, išamarao je u utorak suprugu Biljanu Ciger Stefanović u službenim prostorijama firme, saznaje Kurir.Zbog povreda koje joj je naneo, Biljana je morala da se obrati lekaru, a kako saznajemo, protiv Stefanovića je podnela i krivičnu prijavu zbog „nasilja u porodici“.- Biljana je posetila Stefanovića u kancelariji kako bi mu pokazala dokaze o njegovoj ljubavnoj vezi sa jednom koleginicom. Ona tvrdi da mu je pokazala listing poruka koje je slao ljubavnici. Stefanović ju je ošamario, zatim udario pesnicom i na kraju je šutnuo u leđa, pa je pala sa stolice. Pri tome joj je razbio telefon na kome je imala sporne poruke, koje je, verovatno, prosleđivala sebi sa njegovog telefona - kaže izvor Kurira.On dodaje da je zbog sukoba Stefanovića sa suprugom u JP „Nacionalni park Đerdap“ dolazila i policija.- Nakon dolaska policije, Biljani je ukazana lekarska pomoć u Zdravstvenoj stanici u Donjem Milanovcu. Posle toga, ona je protiv supruga podnela krivičnu prijavu zbog „nasilja u porodici“ - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je protiv Stefanovića podneto na desetine prekršajnih i krivičnih prijava za privredne prestupe.U PU u Donjem Milanovcu nisu hteli da daju podatke o tome da li je protiv Stefanovića supruga podnela prijavu. Podsetimo, Srđan Stefanović je kao direktor „NP Đerdap“ isplanirao da ove godine odstreli 100 jelena, koji je ravan istrebljenju ove vrste.

StefanovićSAMO SAM JE ODGURNUODa je u prostorijama firme JP "NP Đerdap" došlo do obračuna sa suprugom, za Kurir je potvrdio i sam Srđan Stefanović, ali negira da ju je tukao.- Došla je nepozvana kod mene u firmu, ali nije tačno da sam je pretukao. Mi smo u fazi razvoda i došlo je do rasprave, ali je nisam šamarao, niti udario pesnicom, već sam je samo odgurnuo, ali nije pala. Nije trebalo da dođe da se o privatnim stvarima raspravljamo na poslu - kaže Srđan Stefanović za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja