Sam sebi odsekao testise!

Drama u Bečeju

Sam sebi odsekao testise!

Društvo -
Jožef B. (47) kastrirao se, a potom i ušio. Policiji prvo rekao da su ga napali, a posle da ga je žena „sredila”

BEČEJ - Bolno!

Jožef B. (47) iz Bečeja kastrirao sam sebe, a potom sebi pružio prvu pomoć, pokušavajući da zašije ranu. Na kraju je ipak završio u bolničkom krevetu.Kako Kurir saznaje, čovek s neobičnim teškim telesnim povredama primljen je 16. marta u novosadski Urgentni centar.

Požalio se lekarima da su ga nepoznata lica napala i povredila. Portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin izjavila je za Kurir da je Jožef trenutno van životne opasnosti i u stabilnom stanju:- Nakon ukazane lekarske pomoći prebačen je na kliniku za urologiju.

Trenutno se nalazi na psihijatrijskoj klinici radi daljeg ispitivanja, ali ne možemo tačno da kažemo koliko će se dugo zadržati u bolnici.Ona nije mogla da kaže čime je pacijent izvršio kastraciju, kao ni zašto je to učinio.Kada su ga nakon ukazane pomoći posetili policijski inspektori, Jožef B. je prvo tvrdio da su ga napala nepoznata lica, a potom da ga je „sredila” supruga.

Na kraju je priznao da se samokastrirao. Još se ne zna šta je pravi motiv incidenta, koji je šokirao Bečej, ali i ostatak Vojvodine. Ovo je samo jedan u nizu slučajeva samokastracije koji su u poslednjih nekoliko godina zadesili pokrajinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track