Krkobabić umalo razveo Radmilu i Živka!

Muke Živka Radovanovića iz Preljine

Krkobabić umalo razveo Radmilu i Živka!

Društvo -
Penzionerka Radmila Radovanović, ubeđena da ju je muž učlanio u PUPS, zapretila mu razvodom ukoliko je ne ispiše iz stranke. Starac se kune da o tome ništa ne zna

ČAČAK - Kad se politika umeša u brak.Penzionerka Radmila Radovanović (61) iz Preljine kod Čačka prošle nedelje je na kućnu adresu dobila člansku kartu Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS). Besna zbog toga, Radmila se okomila na supruga Živka (73), optužujući ga da ju je bez njenog znanja učlanio u stranku. Suprug, s druge strane, tvrdi da nema nikakve veze s tim. Za Kurir on prepričava kakve su ga muke snašle. Kad je, kako kaže, otvorila koverat i videla svoje ime zajedno sa JMBG na plastificiranoj hartiji, okomila se na njega.- Ovaj, bre, Krkobabić oće da me razvede od žene! Od dana kada je primila taj koverat, sa mnom neće ni da progovori. Rekla mi je da će se, ako to hitno ne rešim, razvesti od mene - priča Živko, penzioner, inače član Srpske napredne stranke (SNS).- Uostalom, da sam hteo da je učlanim u stranku, upisao bih je u partiju u kojoj sam ja. Međutim, ona čak nije ni član Saveza penzionera, nju politika uopšte ne interesuje - objašnjava Živko, koji je s Radmilom u braku punih 36 godina.Ceo dan je Živko po Čačku - gde smo ga i sreli - tražio odgovor koji bi ublažio Radmilinu ljutnju, ali u Preljinu se, zajedno s njenom članskom kartom PUPS, vratio neobavljena posla.Radmila, koju smo pozvali, potvrdila je, doduše s manje ljutnje, Živkovu priču, ali kaže da i dalje sumnja.- Prosto je nemoguće da neka partija ima moj matični broj, kako su došli do mojih podataka?! Tom logikom, oni mogu učlanjivati ljude kako im volja - kaže Radmila.Dr Jovan Krkobabić, lider PUPS, kaže da nema ništa s pomenutom pričom.- Pitajte nju, ne mene - poručio je Krkobabić.

Denis Čeković

PUPS: Nema prevareIz Gradskog odbora PUPS u Čačku, odakle je sporna članska karta stigla, kažu da je nedavno vršena zamena starih karata i da se Radmila Radovanović na spisku nalazi pod rednim brojem 1323, a da je učlanjena još 16.8.2005. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track