Dijabetes open 2014: Humanitarni teniski turnir za vikend

Dijabetes open 2014: Humanitarni teniski turnir za vikend

Društvo -
Nadmetanje će se održati 27. i 28. septembra na terenima TK Victoria u Sportskom selu Savski venac

Udruženja za borbu protiv dijabetesa grada Beograda Plavi Krug, organizuje treći turnir u tenisu „DIJABETES OPEN 2014“. Kako bi se rad Udruženja nastavio, neophodno je da se sakupe finansijska sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova.

Od maja 2012. godine, kada je Udruženje svečano otvorilo svoje prostorije u Bulevaru Zorana Đinđića 129 na Novom Beogradu, sprovode se redovne akcije u prostorijama, koje su postale pravi dom osoba obolelih od dijabetesa.

- Startovali smo i sa kontinuiranom edukacijom za osobe sa dijabetesom, ponedeljkom u 19 sati. Prostorije Udruženja su otvorene svim osobama koje boluju od dijabetesa tip 1 ili tip 2 kao i onima koji žele da se informišu, edukuju i provere faktor rizika za dobijanje dijabetesa, krvnog pritiska ili da porazgovaraju sa edukovanim osobljem - kažu organizatori.

DIJABETES OPEN 2014 će se održati 27. i 28. septembra na terenima TK Victoria u Sportskom selu Savski venac, Deligradska b.b. Kotižacija je 1.000 dinara. A ukupno postoji 8 kategorija -

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track