Rekordna čitanost magazina Elle i Cosmopolitan

Avgustovska izdanja

Rekordna čitanost magazina Elle i Cosmopolitan

Društvo -
Prema podacima PrintAdex, Ipsos Strategic Marketinga, čitanost magazina Elle bila je 149.000 primeraka, a Cosmopolitana 200.000 primeraka

Sa ponosom ističemo da su avgustovska izdanja Elle-a i Cosmopolitana zabeležila rekordnu čitanost otkako postoje na našem tržištu. Prema podacima PrintAdex, Ipsos Strategic Marketinga, čitanost magazina Elle bila je 149.000 primeraka, a Cosmopolitana 200.000 primeraka.

Na naslovnoj strani Elle-a nalazila se manekenka Maja Latinović, dok je naslovnu stranu Cosmopolitana krasila glumica Megan Fox. Ovog meseca licencor magazina ELLE, Lagardere Active Group, doneo je odluku da kompletan sadržaj magazina ELLE Srbija postane vidljiv i dostupan svim ostalim članovima ELLE zajednice koja broji više od 40 izdanja koja se distribuiraju u 60 zemalja širom sveta.

U obrazloženju se navodi da je odluka doneta na osnovu autentičnog vizuelnog identiteta i ubedljivog kvaliteta sadržaja našeg izdanja. Zahvaljujući tim kvalitetima, ELLE Srbija od septembra staje rame uz rame sa 15 najaktuelnijih izdanja u svetu, među kojima su izdanja iz Francuske, Velike Britanije, Sjedinjenih Američkih Država, Australije, Nemačke i Kanade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track