SVADBA, SVADBA: Jovičić se oženio koleginicom iz SNS
Foto: Dragana Udovicic

Naprednjak stao na ludi kamen

SVADBA, SVADBA: Jovičić se oženio koleginicom iz SNS

Društvo -
Vrhuška Srpske napredne stranke do zore slavila ženidbu kolege, a mladenci se zavetovali uz „Bože pravde“ i „Ovo je Srbija“
1 / 7 Foto: Dragana Udovicic

BEOGRAD - Aleksandar Jovičić (27), poslanik Srpske napredne stranke, stao je juče na ludi kamen. Mlada nada naprednjaka izgovorio je sudbonosno „da“ izabranici Mirjani Knežević (26).Aleksandar i Mirjana zakleli su se na večnu ljubav u Maloj crkvi Svetog Save na Vračaru. Crkvenom venčanju prisustvovali su najuži članovi porodice, a od stranačkih kolega jedino potpredsednica SNS Zorana Mihajlović. Mladoženja je bio vidno raspoložen, pa je ispred crkve „debelo častio“ muzičare, koji su mu na uvce pevali „Đurđevdan“.

Odrešio kesu... Mladoženja kiti muziku
Odrešio kesu... Mladoženja kiti muziku

Svadbeno slavlje nastavili su u poznatom beogradskom restoranu na Adi Ciganliji, gde je obavljeno i građansko venčanje. Zanimljivo je da je izgovaranje sudbonosnog „da“ pred matičarem propraćeno horskim izvođenjem himne „Bože pravde“, a posle stavljanja burmi, izvedena je numera „Ovo je Srbija“.Veselju su prisustvovali ministri iz SNS - Nebojša Stefanović, Bratislav Gašić, kao i visoki stranački funkcioneri Goran Knežević, Radomir Nikolić, Zoran Babić, Veroljub Arsić, Vladimir Đukanović, Zoran Bašanović... Među zvanicama su bili i gradonačelnik Beograda Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić, kao i Andreja Mladenović (DSS).

Mladina šefica... Zorana Mihajlović
Mladina šefica... Zorana Mihajlović

Jovičića i njegovu izabranicu spojila je politika jer je i Mirjana član SNS. Kako su nam ispričale Jovičićeve kolege, ljubav između njih buknula je na prvi pogled. Kako saznajemo, novopečena gospođa Jovičić radi u kabinetu Zorane Mihajlović.- Osećam se izuzetno. Ovo je veliki dan za suprugu i mene i nadamo se da će naš brak biti pun ljubavi, sklada, mira i s mnogo dece, što, naravno, želim svima - kazao je za Kurir Jovičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track