AGONIJA U VIŠEGRADSKOJ: Ovaj čovek već 10 godina onaniše pred porodiljama!

Policija i obezbeđenje ne mogu da uhvate manijaka

AGONIJA U VIŠEGRADSKOJ: Ovaj čovek već 10 godina onaniše pred porodiljama!

Društvo -
U šumarku iza GAK u Višegradskoj čovek star oko 55 godina skida se go i često se samozadovoljava. Uplašene žene ga prijavljuju, ali on uvek umakne poteri bežeći ka auto-putu

BEOGRAD - Muškarac od oko 55 godina već 10 godina onaniše u šumarku iza Ginekološko-akušerske klinike u Višegradskoj ulici i uznemirava trudnice i porodilje, i uvek uspeva da pobegne poteri!Golog muškarca koji se samozadovoljava žene redovno prijavljuju obezbeđenju bolnice, ali dok oni obiđu zgradu i dođu do mesta na kom je manijak primećen, on nestane kroz grmlje prema auto-putu.

Ne mogu mu ništa... Radnik obezbeđenja pokazuje mesto na kojem se manijak pojavljuje
Ne mogu mu ništa... Radnik obezbeđenja pokazuje mesto na kojem se manijak pojavljuje

Svašta radi- Skida se nag i svašta radi. Porodilje izlaze na terasu da zapale cigaretu i vide ga na samo nekoliko metara dalje u grmlju. Prijave nam, ali dok mi stignemo do šumarka, on se već obukao i zbrisao. To traje godinama. Ništa mu ne možemo - kaže za Kurir Dragoslav Krantić, radnik obezbeđenja GAK.Hvatali pogrešneDa je manijak iz šumarka redovna pojava, tvrdi i spremačica Dragana Živković.- To je nama kao dobar dan. Navikli smo da stalno dolazi.Na mestu gde se perverznjak pojavljuje, na ćošku bolnice kod rampe za parking, uz ivicu parka koji se proteže ispod Veterinarskog fakulteta prema auto-putu, ekipa Kurira zatekla je policiju.- Uvek je minut-dva ispred nas. Radim 17 godina kao policajac, a ovo traje 10 godina. Hvatali smo neke ljude po opisu, ali ispostavljalo se da to nije prava osoba. Mogao bi samo prekršajno da odgovara, a za to su male novčane kazne - kaže jedan od policajaca.

Porodilje izložene neprijatnostima... GAK u Višegradskoj
Porodilje izložene neprijatnostima... GAK u Višegradskoj

Zakon kažeMAKSIMALNO 30 DANA ZATVORAUkoliko bi policija uspela da doskoči ovom bolesniku, mogao bi da dobije maksimalno 30 dana zatvora.- Član 6 Zakona o javnom redu i miru propisuje da će se onaj ko svađom ili vikom remeti javni red i mir kazniti novčanom kaznom do 20.000 dinara ili zatvorom do 20 dana. U članu 12 propisana je novčana kazna do 20.000 dinara za onoga ko prosjačenjem, skitničenjem ili nepristojnim, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo građana, ili zatvor do 30 dana - objašnjava advokat Miloš Biljić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track