Zorana Mihajlović u dvodnevnoj poseti Moskvi
Foto: Dado Djilas

Razgvori o modernizaciji železnice

Zorana Mihajlović u dvodnevnoj poseti Moskvi

Društvo -
Osim modernizacije železničkih pruga u Srbiji, teme razgovora Mihajlovićeve i njenih domaćina biće i međunarodne transportne dozvole i mogućnosti transporta robe železnicom iz Srbije u Rusku Federaciju

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović boravi u dvodnevnoj poseti Moskvi gde će sa ruskim kolegom Maksimom Sokolovim, između ostalog, razgovarati o modernizaciji srpske železnice.

Mihajlović će se danas sresti sa ministrom saobraćaja Ruske Federacije Sokolovim i generalnim direktorom Ruskih državnih železnica Vladimirom Jakunjinom, najavilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Osim modernizacije železničkih pruga u Srbiji, teme razgovora Mihajlovićeve i njenih domaćina biće i međunarodne transportne dozvole i mogućnosti transporta robe železnicom iz Srbije u Rusku Federaciju.

Potpredsednik vlade Srbije će učestvovati i na Drugoj međunarodnoj konferenciji o železničkim tarifama za prevoz robe i podsticajnim propisima i investicijama u železničku infrastrukturu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track