Tužiteljka Euleksa: Na mene su poslali hladnokrvnog ubicu!

Otkrila korupciju na Kosovu

Tužiteljka Euleksa: Na mene su poslali hladnokrvnog ubicu!

Društvo -
Rečeno mi da N. C. može da dođe do mene jer ja dajem neke podatke. On je jedan hladnokrvni ubica. Ugrozena sam i od Euleksa, oni me napadaju. Mogu biti u opasnosti od nekoliko kriminalaca koji sada slave", rekla je Bamije

PRIŠTINA - Tužiteljka Euleksa Marija Bamije (Maria Bamieh), koja je suspendovana pošto je u prištinskoj štampi iznela tvrdnje o korupciji u toj evropskoj misiji na Kosovu, izjavila je da je sada njen život u opasnosti.

U intervju za prištinski dnevnik "Ekspres", britanska tužiteljka je rekla da je ugrožena i od Euleksa i od kriminalaca koje je poslala u zatvor.

"Rekli su mi da sam u opasnosti. Rečeno mi da N. C. (čije je ime poznato redakciji) može da dođe do mene jer ja dajem neke podatke. On je jedan hladnokrvni ubica. Ugrozena sam i od Euleksa, oni me napadaju. Mogu biti u opasnosti od nekoliko kriminalaca koji sada slave", rekla je Bamije za "Ekspres".

Ona je istakla da sve to govori da bi odbranila svoju reputaciju, a ako Euleks odluči da je uhapsi, to će morati da uradi javno, prenosi "Ekspres".

"Svaki kriminalac slavi na Kosovu... dvoje milionera privatizacije koji su bili mnogo zabrinuti, slave. Biće slavlja zato što ja nisam više na poslu. Bavila sam se slučajevima korupcije, uključujući i pitanje vozačkih dozvola, potom slučaj Ahmeta Šalje kojeg sam poslala u zatvor i ja sam sigurna da će oni da slave", rekla je tužiteljka Bamije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track