KOMPLIKACIJE: Nikola pušten, pa vraćen u bolnicu!
Foto: Marina

Pretučeni dečak mokri krv

KOMPLIKACIJE: Nikola pušten, pa vraćen u bolnicu!

Društvo -
Zvala sam lekare, koji su rekli da se hitno vratimo. Zadržan je na ispitivanjima na urologiji i treba ponovo da ide na ultrazvuk, kaže majka Natalija

BEOGRAD - Nikola Čokić (12), koga je L. P. (14) pretukao u Prvomajskoj ulici u Zemunu pre desetak dana dok se vraćao iz OŠ „Rade Končar“, koju obojica pohađaju, pušten je juče ujutru na kućno lečenje, ali je zbog krvarenja i bolova u bubregu oko 19 sati ponovo primljen u bolnicu.

- Doktor me je pozvao da dođem po sina, koji je bio u bolnici na opservaciji, i rekao mi je da je sve u najboljem redu - kaže Natalija Čokić, Nikolina majka.Međutim, mališan je sinoć ponovo osetio bolove u bubregu i počeo da mokri krv.- Zvala sam lekare, koji su rekli da se hitno vratimo. Zadržan je na ispitivanjima na urologiji i treba ponovo da ide na ultrazvuk - kaže Natalija.Iako su se Čokići već obraćali školi i policiji, tek posle pisanja Kurira stigle su prve reakcije iz ovih institucija.

- Zvali su me iz policije i tražili da uzmem potvrdu iz bolnice da su u pitanju teže povrede, a ne lakše, kako se prvo mislilo. Napokon su me pozvali i iz škole, a jedino roditelja dečaka koji mi je krvnički prebio dete nema ni da pitaju kako je Nikola - ističe revoltirana Natalija.(J. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track