VULIN:Braća napadači na Rašu Popova i dalje u bekstvu, potraga i za šestogodišnjakom
Foto: Fonet

Nastavljena potraga za dečacima

VULIN:Braća napadači na Rašu Popova i dalje u bekstvu, potraga i za šestogodišnjakom

Društvo -
Od njih sedmoro, dvojica su u popravnom domu, jedna sestra je udata, ima 15 godina i ima dete, za jednim dečakom koji ima šest godina tragamo, ne zna se šta je s njim. Ne znamo gde se nalaze dva dečaka o kojima svi govore, reko je Vulin

BEOGRAD - Maloletna braća za koju se sumnja da su napala pisca Rašu Popova nisu u socijalnim ustanovama, a jedan je bio na kratko, izjavio je danas ministar za rad i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin.

"Od njih sedmoro, dvojica su u popravnom domu, jedna sestra je udata, ima 15 godina i ima dete, za jednim dečakom koji ima šest godina tragamo, ne zna se šta je s njim.

Ne znamo gde se nalaze dva dečaka o kojima svi govore.

U bekstvu su, bili su kratko u jednoj ustanovi", rekao je Vulin na konferenciji za novinare u Vladi Srbije. Dodao je da je stariji dečak bio na medicinskim pregledima, jer se sumnjalo da ima tuberkulozu i vaške.

"Dok je bio na medicinskom odeljenju, uspeo je da pobegne, tragamo i dalje za njima", rekao je Vulin.

Pretpostavlja se da su Popova napali I. N. (10) i J. N. (11), a kako su mediji javili, ti romski dečaci imaju više od 300 prijava zbog razbojništava i krađa i navodno su nedavno nasrnuli na još jednog starijeg Beograđanina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track