(VIDEO) Pogledajte kako je majka studentkinje napala profesora Čedomira Antića
Foto: Printscreen Youtube

Presrela ga ispred fakulteta

(VIDEO) Pogledajte kako je majka studentkinje napala profesora Čedomira Antića

Društvo -
Snimak koji je osvanuo na interentu pokazuje kako majka jedne studentkinje koja učestvuje u blokadi Filozofskog fakulteta napada profesora istoričara Čedomira Antića jer neće da podrži blokadu i protest studenta Filozfoskog već drži i dalje nastavu

BEOGRAD - Bura oko blokade Filozofskog fakulteta se ne stišava, već je rezultirala čak i napadom na profesora filozofskog koji je pokušao da održi predavanje, a na internetu već se pojavio snimak verbalnog napada navodno majke jedne studentkinje na istoričara Čedomira Antića, koji ne podržava ovaj protest.

Naime, docenta i profesora na katedri Istorije u Knez Mihailovoj ulici naletela razjarena kako e predstavila majka jedne studentkinje koja učestvuje u protestu.

Ona je presrela Čedomira Antića i optužila ga da je sramno što ne podržava protest studentata na Filozofskom fakultetu koji traje već sedam nedelja. Ona smatra da njena ćerka nije NN i da ima ime i prezime, kao i svi ostali studenti koji protestvuju.

Po snimku je vidljivo da Antiću nije bilo do nikakve polemike, već je samo rekao prijatno i doviđenja i otišao, ali je navodna majka nastavila da kreće za njim i napada ga, pa čak i u pekari u blizini fakulteta.

http://www.youtube.com/watch?v=iEy1qwcUIGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track