Pijana majka učenice udarila učiteljicu

Pijana majka učenice udarila učiteljicu

Društvo -
Majka deteta bila u alkoholoisanom stanju i dva puta udarila učiteljicu, a zatim je intervenisala, po pozivu, niška policija. Učiteljica nije zadobila teže povrede, ali je doživela veliku neprijatnost

NIŠ - Majka jedne učenice prvog razreda udarila je učiteljicu u prisustvu više očevidaca, izjavio je u četvrtak veče lokalnim medijima direktor osnovne škole "Sveti Sava" Vladimir Kalčić.

On je rekao da je majka deteta bila u alkoholoisanom stanju i da je dva puta udarila učiteljicu, a zatim je intervenisala, po pozivu, niška policija. Učiteljica nije zadobila teže povrede, ali je doživela veliku neprijatnost, navode mediji.

Incident se dogodio u popodnevnoj smeni za vreme odmora, a prema rečima direktora, majka učenice se i ranije neprimereno ponašala.

Kalčić je rekao da su juče na roditeljskom sastanku reagovali roditelji zbog ponašanja njenog deteta, čime ona nije bila zadovoljna.

U školi je u toku postupak izbora privatnog obezbeđenja koje će brinuti o deci i zaposlenima zajedno sa školskim policajcem, rekao je direktor niške osmoletke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja