Najnovije vesti

Stefanović: Saradnja MUP-a i Euleksa, nalog za pretres stana državljanina Srbije sa eksplozivom!
Foto: Fonet

Istraga

Stefanović: Saradnja MUP-a i Euleksa, nalog za pretres stana državljanina Srbije sa eksplozivom!

Društvo
Ustupili smo sve podatke koje je Euleks od nas tražio, a koji su vezani za kretanje osumnjičenog, izjavio ministar policije

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je povodom današnjeg hapšenja državljanina Srbije sa eksplozivom u Prištini da MUP sarađuje sa Euleksom i da je izdat i nalog za pretres njegovo stana.

Stefanović je u izjavi Tanjugu naznačio da MUP sarađuje sa Euleksom i da smo toj misiji ustupili sve podatke koje su od nas trazili, uključujući i o kretanju osumnjičenog.

"Ustupili smo sve podatke koje je Euleks od nas tražio, a koji su vezani za kretanje osumnjičenog. Izdat je i nalog za pretres njegovom stana, nakon čega ćemo videti da li možda postoji još relevantnih dokaza koji bi mogli da budu od koristi u istrazi", rekao je on.

Automobil bomba u Prištini - Foto: AP
Automobil bomba u Prištini - Foto: AP

Prema njegovim rečima, saradnju sa Euleksom će biti nastavljena do potpunog rasvetljavanja svih okolnosti u ovom slučaju.

Kosovski ministar policije Skender Hiseni saopštio je ranije da je u Prištini uhapšen Srbin S.G.(46) iz Beograda u čijem vozilu je pronađeno 13 kilograma eksploziva, a koji se, prema njegovim rečima, sumnjiči da je pripremao teroristički akt.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...