Fonet proslavio 21. godinu rada, čestitao i Davenport
Foto: Fonet

Uspeh agencije

Fonet proslavio 21. godinu rada, čestitao i Davenport

Društvo -
Prema oceni Davenporta, "FoNet je dokaz da profesionalno novinarstvo postoji i da nezavisni privatni mediji mogu da se izbore za svoje mesto na tržištu"

BEOGRAD - Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, ambasador Majkl Davenport čestitao je Novinskoj agenciji Fonet "21.godišnjicu rada i objektivnog i profesionalnog informisanja javnosti u Srbiji i celom regionu".

Prema oceni Davenporta, "FoNet je dokaz da profesionalno novinarstvo postoji i da nezavisni privatni mediji mogu da se izbore za svoje mesto na tržištu".

Novi medijski zakoni koje je Srbija usvojila uvešće red u ovu oblast, istakao je Davenport i predvideo da će "FoNet u fer uslovima konkurencije moći samo da napreduje i da se razvija".

"Delegacija EU će vam i u godinama koje su pred nama, biti saradnik i partner u nastojanju da javnost u Srbiji bude objektivno i nepristrasno informisana o putu Srbije ka članstvu u EU", naglasio je Davenport.

"Srećna vam 21. godišnjica i želim vam puno uspeha u budućnosti koja je pred vama", navodi se na kraju Davenportove čestike FoNetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track