DANAS NOVI NEWSWEEK: Upoznajte Princa tame koji je želeo da ubije Vučića, a danas rade zajedno!

Srpsko izdanje uglednog magazina

DANAS NOVI NEWSWEEK: Upoznajte Princa tame koji je želeo da ubije Vučića, a danas rade zajedno!

Društvo -
Ugledni britanski novinar i nekadašnji ratni izveštač BBC iz Srbije Džon Simpson osetio je na svojoj koži bes Alastera Kembela, a njegovu priču o pravom licu savetnika srpske vlade naći ćete u novom broju Newsweek Srbija. Pročitaćete i nastavak priče o zaboravljenom eksperimentu na 50.000 srpske dece, kao i ispovest ministra koji je osetio robiju

Newsweek Srbija u novom broju otkriva pravo lice princa tame Alastera Kembela, kroz iskustvo ratnog dopisnika BBC iz Srbije, koji je na svojoj koži osetio bes nekadašnjeg saradnika Tonija Blera a sadašnjeg savetnika srpske vlade.

Među brojnim zanimljivim temama novog broja srpskog Newsweeka, naći ćete i priču Save Vlajkovića, ministra koji je osetio robiju, kao i nastavak priče o zaboravljenom eksperimentu i 50.000 ozračene srpske dece.

Podsetimo, CNN je u večeri bombardovanja insistirao da se uradi intervju uživo sa Aleksandrom Vučićem, tadašnjim ministrom informisanja. Da je pristao da te večeri učestvuje u emisiji "Leri King uživo", Vučić bi u momentu bombardovanja RTS-a sedeo u Takovskoj 10!

Novi broj od danas je na svim kioscima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track