ALBANSKI REPER SE PRAVI LUD: Nisam ubijao srpske policajce, to je umetnost!
Foto: Printscreen Yt

Skandalozno

ALBANSKI REPER SE PRAVI LUD: Nisam ubijao srpske policajce, to je umetnost!

Društvo -
Pesma je napravljena prema istinitom događaju i posvećena je jednom od komandanata OVK Zahiru Pajazitiju. Dakle, nema nikakve veze sa tim da sam ubio Srbe. To je umetnost, rekao je reper

Albanski reper “Gold Ag”, koji je izazvao gnev srpske javnosti skandaloznim spotom u kome ubija srpske policajce na Kosovu, izjavio je da je ceo slučaj preuveličan, prenosi list “Zeri”.

"Srpski mediji su, kao i obično, preuveličali stvari. Pesma “Puška slobode” je pesma napravljena prema istinitom događaju i posvećena je jednom od komandanata OVK Zahiru Pajazitiju. Dakle, nema nikakve veze sa tim da sam ubio Srbe . To je umetnost, ali Srbi redovno preteruju, pa je takav slučaj i sa ovim spotom", – izjavio je ovaj reper.

Podsetimo, Nedavno je objavljen skandalozan spot, u kome uniformisani Albanac sa znakom OVK na beretki ubija srpske policajce,

Tim povodom reagovao je i gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić koji je osudio kao uvredljiv i opasan sadržaj pesme i spota "Puška slobode" i pozvao nadležne institucije u Prištini da reaguju.

Rakić je u saopštenju istakao da pesma u kojoj se veliča sve vidljivija i opasnija ideja panalbanskog nacionalizma tzv.velike Albanije i video spot u kojem dominiraju scene ubistva navodnih srpskih policajaca, predstavlja direktan poziv na nasilje.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja