PILOTI SE OPROSTILI POTRESNIM VIDEOM OD SRPSKIH HEROJA: Odleteli su u petak i nisu nam se vratili

U trenu ostali bez prijatelja

PILOTI SE OPROSTILI POTRESNIM VIDEOM OD SRPSKIH HEROJA: Odleteli su u petak i nisu nam se vratili

Društvo -
Kolege piloti, koji još ne mogu da veruju da su Meho, Nebojša, Milovan i Ivan neće vratiti sa zadatka, postavili su na Jutjubu video da celi svet vidi kakve su ljudine bili njihovi drugovi

Heroji major Omer Mehić, pilot kapetan Milovan Đukarić, zastavnik Nebojša Drajić, mehaničar letač zastavnik Ivan Miladinović, lekar Dževad Ljajić, anestetičar Miroslav Veselinović izgubili su život dok su pokušavali da prevezu bolesnu beba iz porodice Ademović iz Novog Pazara, koja je imala samo pet dana, do bolnice u Beogradu.

Njihove kolege, koji još ne mogu da veruju da su Meho, Nebojša, Milovan i Ivan neće vratiti sa zadatka, postavili su na Jutjubu video da celi svet vidi kakve su ljudine bili njihovi drugovi.

"Katastrofa je kad ostanes u trenu bez drugova. Major Omer Mehić, kapetan Milovan Đukalić, tehničari zastavnici Nebojša Drajić i Ivan Miladinović odleteli su u petak 13. marta 2015. i nisu nam se vratili. Neka im je večna slava", napisao je u opisu videa Skyeyehigh, koji je na taj način se oprostio od svojih drugova.

http://www.youtube.com/watch?v=3eAnW5oACoM

U tragediji u Beogradu poginuli četiri člana posade helikoptera Mi-17, dva lekara i beba od pet dana iz Novog Pazara koju su vozili na Institut za majku i dete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track