PAD VOJNOG HELIKOPTERA: Održan sedmodnevni pomen nastradalima
Foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

Nesreća kod Surčina

PAD VOJNOG HELIKOPTERA: Održan sedmodnevni pomen nastradalima

Društvo -
Nesreća je rastužila sve nas, ali nas je navela na razmišljanje kako živimo i radimo. I ovaj put se potvrdilo da Gospod uzima najbolje k sebi, istakao je glavni vojni sveštenik kapetan Slađan Vlajić

BEOGRAD - U bogoslužbenom prostoru Generalštaba Vojske Srbije danas je služen sedmodnevni pomen i molitva tragično nastradalim pripadnicima Vojske Srbije i novopazarskog zdravstvenog centra u udesu transportnog helikoptera Mi-17, koji se u petak 13. marta srušio u širem rejonu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", tokom operacije traganja i spasavanja.

Glavni vojni sveštenik kapetan Slađan Vlajić, koji je obavio službu, istakao je da je današnje okupljanje prilika „da se poklonimo žrtvi koju su naša braća dala za nas“.

Foto: Ministarstvo odbrane
Foto: Ministarstvo odbrane

- Nesreća je rastužila sve nas, ali nas je navela na razmišljanje kako živimo i radimo. I ovaj put se potvrdilo da Gospod uzima najbolje k sebi – istakao je kapetan Vlajić dodajući da je na svima nama da ne dozvolimo da sećanje na njih ne nestane.

Prema rečima kapetana Vlajića, u bogoslužbenom prostoru Generalštaba biće održana molitva i četrdesetodnevni pomen nastradalima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track