AKCIJA KURIRA: Bajaga oduševio mališane

Naš list i poznati odneli paketiće u Prihvatilište za decu

AKCIJA KURIRA: Bajaga oduševio mališane

Društvo -
Momčilo Bajagić, Strahinja Blažić, Marijana Mićić, Marija Veljković i Kristina Radenković obradovali najmlađe, koji su za svakog od njih spremili zahvalnice
1 / 4

BEOGRAD - Zahvaljujući dobroj volji poznatih ličnosti i sponzorima koji su spremili paketiće, za vaskršnje praznike smo oduševili oko 20 mališana iz Prihvatilišta za decu u Beogradu.Sa nama su bili muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, glumac Strahinja Blažić i popularne voditeljke Marija Veljković, Kristina Radenković i Marijana Mićić, a deca su za svakog od njih spremila zahvalnice i crteže. Posebno su ih uveselili Bajagini diskovi i majice, igračke koje im je poklonio „Pertini“, namirnice iz „MK grupe“ i proizvodi za higijenu iz „Beohemije“.

Iskreni osmesi... Bajaga i novinarka Kurira u prihvatilištu
Iskreni osmesi... Bajaga i novinarka Kurira u prihvatilištu

Pričaće mesecimaDanijela Stajković, rukovodilac Prihvatilišta, kaže da ovakve posete deci ostaju dugo u sećanju:- Njima je najznačajnije što su osetila da u ovim danima, kada ne mogu da provedu Vaskrs u svojim domovima, neko ipak misli na njih. To umeju da cene. Zato su veoma srećni. Osećaju da ste došli zbog njih i da ih uvažavate. O ovoj poseti, poznatima i poklonima pričaće mesecima.Predstavnici „MK grupe“, koji su donirali namirnice, kažu da kao odgovorna kompanija redovno učestvuju u ovakvim akcijama.

Ulepšani praznici- Brinući o društvenim vrednostima, negujući i ističući značaj socijalno odgovornog poslovanja, kompanija „MK grup“ rado podržava humanitarne akcije, pa se tako odazvala i ovoga puta sa ciljem da deci ulepša predstojeće uskršnje praznike - rekli su predstavnici te kompanije.

Pravi mali domaćini... Spremili posluženje
Pravi mali domaćini... Spremili posluženje

PreseljenjeUSKORO U NOVOM OBJEKTUZahvaljujući redovnim donacijama koje imaju, Prihvatilište je obezbeđeno sa neophodnim stvarima, ali uslovi za decu će biti potpuni tek kada se presele u nov, veći objekat na Zvezdari koji im je obećan.- Svi jedva čekamo preseljenje. Kada se to desi, napravićemo proslavu i pozvaćemo sve naše drage prijatelje koji nam pomažu - rekla je Stajkovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja